Jelszócsere
Madhouse
Anime sorozat
Románc, Történelmi, Vígjáték
2012
07-19
12/12 (100%)
/ (%)
/ (%)
/ (%)
/ (%)
/ (%)
/ (%)
/ (%)
/ (%)
/ (%)
Véletlenszerű projektek
Digimon Adventure Movie
1
epizód
1999
03-06
1999
03-06

Digimon Adventure Movie Toei Animation

Egy fiú és lány testvér rájönnek, hogy a digitális világ nem csak 0-k és 1-ek halmaza, miután egy élő lény jön ki a családi számítógépjükből. Ezzel meg is kezdődik a gyerekek és a valós világba került digitális szörny kalandja.

Műfaj
Fantázia, Gyerekek, Sci-Fi, Shounen
Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin n...
12
epizód
2023
10-08
2023
12-24

Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin n... Bibury Animation Studios

Aijou Rentarou fáradhatatlanul próbál szerelmet vallani azoknak a lányoknak, akik bejönnek neki, de minden egyes próbálkozása kudarcba fullad. Ez egészen addig folytatódik, míg le nem sújt rá a 100. visszautasítás is. Ezután úgy dönt, az istenekhez fordul a problémájával... és hát imádkozás közben meg is jelenik előtte egy isten, aki közli vele, hogy az elutasítások egy kozmikus hiba következményei voltak. Hogy helyrehozza a történteket, kompenzálásképp beígér Aijounak 100 sikeres randit. Az egyetlen apropója a dolognak csak az, hogy ha a soron következő 100 lány esetében bárkinek is nem viszonozza az érzéseit, szörnyű halál vár rájuk! És hát nem is kellett sokáig várni, hogy a lányok elkezdjenek szerelmet vallani Aijounak. Választani viszont nem tud közülük, mert nem akarja, hogy bárki is meghaljon. Így felmerül az a kérdés, hogy szerethet-e valaki egyszerre 100 különböző személyt!

Műfaj
Hárem, Paródia, Vígjáték
Majimoji Rurumo: Kanketsu-hen
2
epizód
2019
07-09
2019
07-09

Majimoji Rurumo: Kanketsu-hen J.C.Staff

A Majimoji Rurumo című boszorkányos animéhez tartozó 2 részes (befejező) OVA.

Shibaki Kouta, aki a nők első számú ellenségének számít az iskolájában, heccből megpróbálkozik a varázslással, és sikerül megidéznie a kis boszorkánytanonc Rurumót. A lány szeretne igazi boszorkány lenni, a varázserejét azonban csak 666 varázscédula elégetésével tudja használni, amik mind megrövidítik Kouta életét. Így a srácnak érdekévé válik, hogy segítse Rurumót a feladatai teljesítésében, anélkül, hogy varázslatra szorulnának.

Műfaj
Ecchi, Fantázia, Iskola, Mágia, Vígjáték