Jelszócsere
Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Ren`ai Zunousen
Infók
Előzetesek
Készítők
Típus: Anime sorozat
Teljes cím: Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Ren`ai Zunousen
Angol cím: Kaguya-sama: Love is War
Japán cím: かぐや様は告らせたい ~天才たちの恋愛頭脳戦~ (Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Ren`ai Zunousen)
Futás ideje: 2019-01-12 - 2019-03-30
Epizódok száma: 12/12 (100%)
Projekt hossza: 4 óra 48 percet vesz el az életedből a teljes projekt megtekintése.
Gyártó: A-1 Pictures
Műfaj: Iskola, Pszichológiai, Románc, Seinen, Vígjáték
Korhatár: 13+
Közös projekt a SaiyanRivals csapattal!

Fordító: ENERGiZER
Időzítő: ENERGiZER
Lektor: Boszy (SaiyanRivals)
Formázó: LGGABOR (SaiyanRivals), ENERGiZER
Karaoke: ENERGiZER
Dalszöveg: LGGABOR (SaiyanRivals)
Ismertető
Videók és feliratok
Történetünk a szerelmet veszi központi témának, és átformál egy iskolai környezetet háborús övezetté. Persze itt nem egy szokványos háborúról beszélünk, így nem vérengzésre és lövöldözésre kell számítanunk. De hogy akkor mégis mire?

Az úgynevezett háborús övezet leggyakrabban látott helyszíne a Shuchiin magániskola. Ebbe az iskolába gazdag és híres családok gyermekei járnak. De jelenleg most elégedjünk meg két személlyel, a diáktanács elnökével és az alelnökével. Előbbit úgy hívják, Shirogane Miyuki. Az említett srác esete kicsit másabb, mint a többi tanulóé, így ő a zsenialitásával próbál kitűnni az emberek közül. Ez legfőképp abban nyilvánul meg, hogy éltanulóként minden dolgozat során ő éri el a legjobb eredményt. Alelnökünk pedig egy rendkívül gazdag családból származó lány, Shinomiya Kaguya, akinek a szépsége sem elhanyagolható. Adott is a helyzet, hogy egy pár legyenek, ahogy ezt a diákok is gyakran rebesgetik. Ennek ellenére nincs közöttük semmiféle romantikus kapcsolat, legalábbis kimondva.

Jelenleg ugyanis mindketten éreznek valamit a másik iránt, de ezt nem hajlandóak elismerni. Mindketten úgy tekintenek erre a tényre, mint valami gyengeségre, és eltökélt szándékuk, hogy maguk helyett a másik féllel fogják kimondatni. Ehhez pedig minden eszközt bevetnek, legyen az bármilyen aljas vagy épp ártatlannak tűnő dolog. És persze vannak még rajtuk kívül mások is, akik akaratukon kívül folyton belekavarnak a körmönfont mesterkedéseikbe, ami így előre nem várt helyzeteket eredményez.
X
FELIRAT
VIDEÓ
ÉGETETT
TORRENT
ONLINE
A letöltési linkek megtekintéséhez jelentkezz be!
A videós letöltések külön
feliratot nem igényelnek!
Nincs elérhető letöltési link az adott epizódhoz!
1. rész
1. rész
BDRip
2. rész
2. rész
BDRip
3. rész
3. rész
BDRip
4. rész
4. rész
BDRip
5. rész
5. rész
BDRip
6. rész
6. rész
BDRip
7. rész
7. rész
BDRip
8. rész
8. rész
BDRip
9. rész
9. rész
BDRip
10. rész
10. rész
BDRip
11. rész
11. rész
BDRip
12. rész
12. rész
BDRip
Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!


LGGABOR2020-04-27
22:04:49
#24

Segítség videólejátszáshoz: https://forum.isshotosho.info/t/videolejatszasi-segedlet-windowsra-mpc-hc-lavfilters-madvr-kulso-feliratkezelok/1551

Emellett talán még az mpv.net-et mondanám Windowsra.

Utoljára módosította: ()

ENERGiZER2020-04-27
19:59:20
#23

MPC-HC, Potplayer. Ha ezekkel sem megy, akkor codec pack kell vagy valami beállítás gond van. VLC-t annyira nem javasolnám, mert ha le is játssza a videót, a feliratkezelője elég sok téren inkompatibilis a komplexebb formázásokkal, úgyhogy azokkal probléma lenne benne. Az egyébként érdekelne, hogy pontosan milyen rendszerről beszélünk, mert én most leteszteltem win10 két "beépített" videólejátszójával, és egyikkel sem indulnak el a videók (se kép, se hang, se felirat). Tehát ha elindulnak, csak kép nincs, akkor nem valószínű, hogy a gyári lejátszókról beszélünk, vagy egész más operációs rendszerről van szó, vagy én nem tudok valamit.

Utoljára módosította: ()

Raisen892020-04-27
19:39:11
#22

Esetleg VLC? vagy Media Player Classig - Home Cinema (MPC-HC)?

Utoljára módosította: ()

f.norbert19982020-04-27
18:50:13
#21

Nálam is ugyan az a probléma mint @Simple1-nél lejött a videó, elindult a hang, felírat is megy, de kép egyáltalán nincs. Mind az alapértelmezett lejátszóval, mind Media Playerben úgyan az a helyzet

Utoljára módosította: ()

ENERGiZER2020-03-17
10:22:27
#20

A videó biztos, hogy jó. Ha nincs kép, az valószínűleg lejátszó probléma. Ahol van égetett, ott egész más a videók minősége, azért megy, nem azért, mert égetett. Ha ennél lenne is égetett, azzal sem lenne képed, mert ugyanolyan lenne a videó, mint a nem égetetteké, ami pedig még továbbra is lejátszóprobléma lesz velószínűleg (de bővebb információ nélkül garantáltan semmi sem jelenthető ki).

Utoljára módosította: ()