Jelszócsere
Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku
Infók
Előzetesek
Készítők
Típus: Anime sorozat
Teljes cím: Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku
Angol cím: Death March to the Parallel World Rhapsody
Japán cím: デスマーチからはじまる異世界狂想曲 (Desumaachi kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku)
Futás ideje: 2018-01-11 - ?
Epizódok száma: 1/12 (8%)
Projekt eddigi hossza: 23 percet vesz el az életedből a kiadott részek megtekintése.
Projekt hossza: 4 óra 44 percet vesz el az életedből a teljes projekt megtekintése.
Gyártók: Silver Link., Connect
Műfaj: Fantázia
Korhatár: 13+
Fordító: ENERGiZER
Dalszöveg: LGGABOR (Egyéni)
Ismertető
Videók és feliratok
Suzuki Ichirou, egy 29 éves programozó srác meglepő módon szereti az RPG-ket (hogy a gránátvetőkhöz hogy viszonyul, az maradjon rejtély, mindenesetre maradjunk a számítógépes szerepjátékoknál). Ez annyira meglepő, hogy már nem is az. Végül is egy programozó srác miért is ne szeretné az RPG-ket? Kivételek persze mindig vannak, de most nem ez a lényeg. Tehát ott tartottunk, hogy az RPG-k, amik szeretnek felkerülni a programozó srácok, akarom mondani, Suzuki Ichirou gépére, hajlamosak minden erejüket bevetni, hogy minél jobban beszippantsa őket (vagyis őt) a saját tág világukba. Ez a rakoncátlan RPG azonban szó szerint értelmezte ezt a szófordulatot, és tényleg beszippantotta Ichirout. Mikor Ichirou magához tért és egy 15 éves fiú, Satou testében találta magát, első gondolata inkább az volt, hogy a játék helyett ő szippantott be valamit. Hamar rájött viszont, hogy ennyire ütős valamivel nem futhatott össze csak úgy véletlenül, ugyanis a világgal kapcsolatos élményei túlságosan is realisztikusak, összetettek és kidolgozottak voltak. A végtelenített hatóidő meg már csak hab a tortán.

Most tehát búcsúzzunk el Suzuki Ichiroutól és a kétes ügyeitől, történetünk mostantól Satout fogja követni (nagy különbség mondjuk nincs, mindössze 14 év). Tehát immár Satou: lvl?? (ami annyit tesz, még túl alacsony szinten álltok az animével ahhoz, hogy fel tudjátok mérni a pontos szintjét), kaszt: kalandor, képesség: meglepetés, de nagyon OP (azaz erős, hogy bonyolultabban fejezzem ki magam), még ha a használatának vannak is korlátjai (XPLOOSION). Annyira OP, hogy véletlenül egy egész gyíkember sereget is sikerül történelemmé változtatnia vele (XPLOOOOOSION). Így azonban túl unalmas lenne a játék, úgyhogy inkább gyengébbnek tetteti magát és elrejti mások elől a szintjét (karakterváltás: lvl?? kalandor -> lvl1 telepes). Most, hogy az unalmas játékmenet helyett az unalmas és békés életet választotta, próbál beilleszkedni a világ lakói közé és elkezd új emberekkel megismerkedni.

"Nehogy azt hidd, hogy ilyen könnyen megúszod!" - gondolta magában ördögi vigyorral az RPG, és hogy tegyen róla, Satou ne unatkozzon, nekiáll váratlan fejleményekkel kiszínezni békés életét. Hát igen, egy démon király felbukkanása és a békés élet általában nem szokott megférni egymás mellett (kivéve, amikor a démon király választja a békés életet), úgyhogy Satounak még szüksége lesz az lvl?? kalandorára is ahhoz, hogy túlélje a világ neki szánt kalandjait.
X
FELIRAT
VIDEÓ
ÉGETETT
TORRENT
ONLINE
A letöltési linkek megtekintéséhez jelentkezz be!
A videós letöltések külön
feliratot nem igényelnek!
Nincs elérhető letöltési link az adott epizódhoz!
1. rész
1. rész
WebDl
Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!


#

Utoljára módosította: ()

#

Utoljára módosította: ()

#

Utoljára módosította: ()

#

Utoljára módosította: ()

#

Utoljára módosította: ()

A projekthez még nem érkezett egy hozzászólás sem.