Jelszócsere
Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku
Infók
Előzetesek
Készítők
Típus: Anime sorozat
Teljes cím: Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku
Angol cím: Death March to the Parallel World Rhapsody
Japán cím: デスマーチからはじまる異世界狂想曲 (Desumaachi kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku)
Futás ideje: 2018-01-11 - ?
Epizódok száma: 10/12 (83%)
Projekt eddigi hossza: 3 óra 56 percet vesz el az életedből a kiadott részek megtekintése.
Projekt hossza: 4 óra 44 percet vesz el az életedből a teljes projekt megtekintése.
Gyártók: Silver Link., Connect
Műfaj: Fantázia
Korhatár: 13+
Fordító: ENERGiZER
Dalszöveg: LGGABOR (Egyéni)
Ismertető
Videók és feliratok
Suzuki Ichirou, egy 29 éves programozó srác meglepő módon szereti az RPG-ket (hogy a gránátvetőkhöz hogy viszonyul, az maradjon rejtély, mindenesetre maradjunk a számítógépes szerepjátékoknál). Ez annyira meglepő, hogy már nem is az. Végül is egy programozó srác miért is ne szeretné az RPG-ket? Kivételek persze mindig vannak, de most nem ez a lényeg. Tehát ott tartottunk, hogy az RPG-k, amik szeretnek felkerülni a programozó srácok, akarom mondani, Suzuki Ichirou gépére, hajlamosak minden erejüket bevetni, hogy minél jobban beszippantsa őket (vagyis őt) a saját tág világukba. Ez a rakoncátlan RPG azonban szó szerint értelmezte ezt a szófordulatot, és tényleg beszippantotta Ichirout. Mikor Ichirou magához tért és egy 15 éves fiú, Satou testében találta magát, első gondolata inkább az volt, hogy a játék helyett ő szippantott be valamit. Hamar rájött viszont, hogy ennyire ütős valamivel nem futhatott össze csak úgy véletlenül, ugyanis a világgal kapcsolatos élményei túlságosan is realisztikusak, összetettek és kidolgozottak voltak. A végtelenített hatóidő meg már csak hab a tortán.

Most tehát búcsúzzunk el Suzuki Ichiroutól és a kétes ügyeitől, történetünk mostantól Satout fogja követni (nagy különbség mondjuk nincs, mindössze 14 év). Tehát immár Satou: lvl?? (ami annyit tesz, még túl alacsony szinten álltok az animével ahhoz, hogy fel tudjátok mérni a pontos szintjét), kaszt: kalandor, képesség: meglepetés, de nagyon OP (azaz erős, hogy bonyolultabban fejezzem ki magam), még ha a használatának vannak is korlátjai (XPLOOSION). Annyira OP, hogy véletlenül egy egész gyíkember sereget is sikerül történelemmé változtatnia vele (XPLOOOOOSION). Így azonban túl unalmas lenne a játék, úgyhogy inkább gyengébbnek tetteti magát és elrejti mások elől a szintjét (karakterváltás: lvl?? kalandor -> lvl1 telepes). Most, hogy az unalmas játékmenet helyett az unalmas és békés életet választotta, próbál beilleszkedni a világ lakói közé és elkezd új emberekkel megismerkedni.

"Nehogy azt hidd, hogy ilyen könnyen megúszod!" - gondolta magában ördögi vigyorral az RPG, és hogy tegyen róla, Satou ne unatkozzon, nekiáll váratlan fejleményekkel kiszínezni békés életét. Hát igen, egy démon király felbukkanása és a békés élet általában nem szokott megférni egymás mellett (kivéve, amikor a démon király választja a békés életet), úgyhogy Satounak még szüksége lesz az lvl?? kalandorára is ahhoz, hogy túlélje a világ neki szánt kalandjait.
X
FELIRAT
VIDEÓ
ÉGETETT
TORRENT
ONLINE
A letöltési linkek megtekintéséhez jelentkezz be!
A videós letöltések külön
feliratot nem igényelnek!
Nincs elérhető letöltési link az adott epizódhoz!
1. rész
1. rész
WebDl
2. rész
2. rész
WebDl
3. rész
3. rész
WebDl
4. rész
4. rész
WebDl
5. rész
5. rész
WebDl
6. rész
6. rész
WebDl
7. rész
7. rész
WebDl
8. rész
8. rész
WebDl
9. rész
9. rész
WebDl
10. rész
10. rész
WebDl
Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!


LazaC2018-02-24
17:13:52
#10

1-2 rész hátrány az angolhoz képest még nem vészes, szerintem korrekt időn belül készülsz el a részekkel. Remélem a tavasszal induló HS DxD Hero is ilyen jól fog haladni részedről Ener.

Utoljára módosította: ()

ENERGiZER2018-02-24
15:26:11
#9

Mivel egész héten kb csak hétvégén van időm normálisan dolgozni vele, a múltkori rész előtti hétvégém pedig kiesett (ezért volt vele a csúszás), megcsúszott miatta az egész menetrend, ami mostanra helyreállt volna, csak az előző hétvégén meg nem voltam valami jól, így akkor meg azért nem sikerült haladni vele rendesen (és mivel a szöveg kriminális, megsaccolni sem tudom ilyen esetekben, mennyi csúszást eredményez az, hogy hétköznap vagyok kénytelen az egészet csinálni). A 6. még ma kész lesz, de hogy az új résszel sikerül-e visszaállni a korábbi kiadási időkre, az majd csak jövő héten derül ki, amikor az is kész lesz.

Utoljára módosította: ()

LazaC2018-02-24
14:22:32
#8

Lemerült az energizer, ki kell cserélni az elemet. XD
katt ide

Utoljára módosította: ()

Lucidus2018-02-24
13:47:04
#7

Lilan1234: Türelem, amint kész lesz, ki fogják rakni.

Utoljára módosította: ()

Lilan12342018-02-24
11:32:22
#6

a 6 MIKOR JŐN

Utoljára módosította: ()