Jelszócsere
Ballroom e Youkoso
Infók
Előzetesek
Készítők
Típus: Anime sorozat
Teljes cím: Ballroom e Youkoso
Angol cím: Welcome to the Ballroom
Japán cím: ボールルームへようこそ (Boururuumu e youkoso)
Futás ideje: 2017-07-09 - ?
Epizódok száma: 17/24 (70%)
Gyártó: Production I.G
Műfaj: Dráma, Iskola, Románc, Shounen, Sport, Vígjáték
Korhatár: 13+
Fordító: Hibarin
Időzítő: ENERGiZER
Lektor: ENERGiZER
Formázó: ENERGiZER
Karaoke: ENERGiZER
Dalszöveg: ENERGiZER, LGGABOR (Egyéni)
Ismertető
Videók és feliratok
Fujita Tatara, egy középiskolás srác, aki átlagosabb tanuló nem is lehetne, változtatni akar az életén. Az általános iskolában senki sem barátkozott vele, és célja sem volt a jövőjét illetően, mivel semmi sem keltette fel az érdeklődését. Mivel gyengén és magányosan érkezett a középiskolába, egyből célpontjává vált az erkölcsöt nem ismerő helyi bandának. A szlogenjük: "Pénzt vagy életet", vagyis most inkább verést, de ez Fujita számára jelenleg eléggé mellékes szempont. A sors azonban megkegyelmez rajta Sengoku Kaname személyében, aki átlagos járókelőként épp arra téved és jól helyben hagyja a bandát. Vagyis hát mégsem annyira átlagos, ugyanis mint kiderül, a megmentője egy profi tánctermi tánc oktató. Fujita ezután úgy dönt, elmegy pár kezdő órára, és meglepetésére megtalálta azt, amit keresett. Igaz, hogy nem egy tárgy, hanem az elbűvölő, tizenéves tánc őstehetség, Shizuku személyében, de ez a találkozás az, ami őt is elindítja a profi versenytánc felé vezető úton.
X
FELIRAT
VIDEÓ
ÉGETETT
TORRENT
ONLINE
A letöltési linkek megtekintéséhez jelentkezz be!
A videós letöltések külön
feliratot nem igényelnek!
Nincs elérhető letöltési link az adott epizódhoz!
1. rész
1. rész
WebDl
2. rész
2. rész
WebDl
3. rész
3. rész
WebDl
4. rész
4. rész
WebDl
5. rész
5. rész
WebDl
6. rész
6. rész
WebDl
7. rész
7. rész
WebDl
8. rész
8. rész
WebDl
9. rész
9. rész
WebDl
10. rész
10. rész
WebDl
11. rész
11. rész
WebDl
12. rész
12. rész
WebDl
13. rész
13. rész
WebDl
14. rész
14. rész
WebDl
15. rész
15. rész
WebDl
16. rész
16. rész
WebDl
17. rész
17. rész
WebDl
Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be!


ENERGiZER2017-11-17
18:45:37
#48

Nálunk nem jellemző, hogy csak úgy abbamarad, sosem lesz folytatva és erről nem értesül a néző semmilyen formában.

Igaz, vannak sorozataink, amik állnak, mindnek megvan az oka (és ez több ízben is le lett már írva), de azok, amik már nem is lesznek (valószínűleg soha) folytatva, azok mind átkerülnek az Elvetett projektek közé. Amíg egy sorozat az aktív projektek között van, addig folyik vele az aktív munka, akkor is, ha csúszások vannak. Éppen ezért az aktív besorolású projekteknél nem jelezzük folyamatosan, hogyha valamiért nem leszünk kész, maximum akkor, ha a legutolsó kiadáskor már tudjuk, hogy a következővel garantáltan csúszni fogunk. Ha tudjuk, hogy pl hónapokig vagy beláthatatlan, de hosszú ideig garantáltan nem tudjuk folytatni, akkor kerülnek át a Felfüggesztett projektek közé, de ha biztosan nem folytatjuk, akkor ahogy írtam, az Elvetett projektekhez kerülnének át.

Korábban egy időszakban volt ilyen, hogy ha késés volt várható akármiből, azt jeleztük, de akkor is ugyanúgy megkérdezték, hogy mi van vele, mikor lesz már kész, stb, így mivel látható javulást nem hozott, fölöslegesnek tartottuk vesződni vele.

Az előző üzenetemben azt, hogy nem válaszolok a csúszással kapcsolatos kérdésekre, azt nem úgy értettem, hogy ha már hosszabb ideje nincs semmi és rákérdeznek, akkor sem válaszolunk. Ez a "fél napja kint kéne már lennie, még sincs még sehol, mi történt" jellegű kérdésekre értendő, amiktől az indás speedfordítások szerencsére megszabadítottak minket.

Jelen esetben nem írhatom azt, hogy késünk, mert akkor jön az, hogy mennyit, stb, amire ugyanúgy nem tudok válaszolni, épp ezért állapotjelzést a késésekkel kapcsolatban csak akkor adunk, ha konkrétabb információval tudunk szolgálni annál, hogy "majd valamikor", mert az aktív jelzés önmagában is egy tény, ami azt az információt közli, hogy "majd valamikor". Tudom, hogy ez nem mindenhol van így, és valahol szó nélkül eltűnnek a készítők örökre, de amíg vannak rendszeres frissítések az oldalon (akármiből), addig itt amiatt nem kell tartani, hogy eltűntünk.

Utoljára módosította: ()

petranyi2017-11-17
17:25:58
#47

@ENERGiZER:
Mindenek előtt köszönet, a rengetek belefektetett munkáért és energiáért, az anyagi részét már nem is említve.
A probléma ha egyáltalán lehet így nevezni nem ebben van. Ez nagyon becsülendő dolog. Örömöt szereztek hétről hétre több ezer embernek azzal, hogy feliratokat készítetek.
A gond ott gyökeredzik meglátásom szerint, hogy több fordító is eljátssza mostanában azt, hogy leáll sorozatok felénél és egy sor kommentárt sem hajlandó otthagyni, hogy bocsi ez van innentől ne várjatok részt. Pedig alapvetően még ezzel nem is lenne baj, hiszen mindenkinél adódhat olyan élethelyzet amikor nem tudja tovább folytatni csak akkor vegye már a fáradtságot, hogy jelez.
Így amikor a megszokott időben nem jelenik meg a rész és napok óta nincs semmi jelzés akkor természetes, emberi reakció, hogy elkezdenek írni.

A legnagyobb tiszteletem, még egyszer hangsúlyozom a tiétek. Nélkületek nem élvezhetnék ennyi sorozatot. Viszont a jövőre nézve ha lehet egy kérésem. Amennyiben nem tudtok kijönni a résszel, nem gond csak akkor egy sor a rész alá és akkor tudjuk, hogy nem hagytátok abba, csak csúszik.

Még csak meg sem kell magyarázni, elég maga a tény és már nyugodtabb a társaság.

Köszönet az eddig fáradhatatlan munkáért.

Utoljára módosította: ()

Sparta2017-11-17
16:05:46
#46

Köszönöm a fordítást . Igy végig tudom majd nézni mind a 24 részt

Utoljára módosította: ()

parti322017-11-17
07:06:26
#45

Köszönöm a munkátokat .

Utoljára módosította: ()

simanorsi2017-11-17
06:25:14
#44

Köszönöm a választ.

Utoljára módosította: ()